top of page
Rivasono.png

Rivasono: akoestiek design voor wonen, werken en audio.

Wij lossen akoestiekproblemen op en laten kamers goed klinken.

Met deskundig advies en het leveren en monteren van akoestische producten.

Dit doen we graag in samenwerking met all interiors, omdat hierdoor het resultaat zowel akoestisch als optisch optimaal is.

Zuidkoop Interieurbeplanting ontwerpt levert en onderhoudt interieurbeplanting Dat doe we door heel Nederland.

Van 1 tot 500 planten, zwevende beplanting aan het plafond of een complete verticale plantenwand, niets is ons te gek.

Zuidkoop.jpg
download.jpg

Bosman Bouwt voert diverse projecten: het renoveren van woningen, het bouwen van een uitbouw of opbouw en diverse timmerwerken in huis zoals een muurdoorbraak of het plaatsen van nieuwe kozijnen. Wij maken een eigentijds ontwerp altijd aansluitend op uw wensen.

Onderhoudsbedrijf M. Mijer - voor al uw schilder-, onderhoud- en hovenierswerk.

Heeft u panden die onderhouden moeten worden en wilt u één aanspreekpunt? Dan is Marcel Mijer uw man.

Met al zijn ervaring en vakkennis is hij in staat uw pand volledig te renoveren, te schilderen en ook nog al hovenierswerk te doen. Het resultaat is dat uw pand zowel binnen als buiten weer als nieuw is.

MarcelMijer.png
download (1).jpg

Arthol levert unieke glasproducten, zoals kleurrijke en vintage ( antiek look ) spiegels. We  verkopen op maat gemaakte, unieke producten die elk interieur bijzonder en stijlvol maken en we werken met gerenommeerde interieur architecten.

CASSONADE- Projectmanagement, kantoorinrichting en interieurontwerp.

Bent u van plan om uw inrichting te veranderen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw inrichting, huisvestingsproject en herinrichtingstraject bij ons onder te brengen volgens het turnkey principe of als project, opgedeeld in diverse disciplines.

download.png
download.png

Het is geen kelder, het is The Shire Cellar!

Heb je extra opslagruimte nodig? Dan binnen één dag kunnen we jou nieuwe kelder plaatsen!

Deze kelder is niet alleen praktisch, maar ook zeer mooi- ontworpen door de beste designers. Het is praktisch, opvallend, goedkoop en verplaatsbaar, dus als je besluit te verhuizen, gaat de kelder met je mee.

DeltrapErnstBouw en DeltrapErnstWonen voor al uw verbouw plannen in en om uw huis of voor een compleet nieuw interieur. Wij voeren werkzaamheden uit voor zowel de  zakelijke als particulieren markt. Wij bouwen met een enthousiast team van gekwalificeerde professionals. 

DeltrapErnstWonenEnBouw.PNG
spacecreators.PNG

SPACECREATORS is een architectenbureau, projectmanagementbureau, adviesbureau én aannemer gecombineerd in één bedrijf. 

In een traditioneel bouwproces zijn veel partijen betrokken die vaak tegengestelde belangen hebben. Dit kan leiden tot bouwfouten, faalkosten en afstemmingsruis. Het werkt kostenverhogend, verlengt de doorlooptijd en leidt tot onnodige complexiteit van een project. Opdrachtgevers kiezen daarom steeds vaker voor een integrale aanpak van het bouwproces.

HIJDRA.COM creëert de ideale werkomgeving. Zij levert en monteert toonaangevende merken kantoormeubilair en accessoires. Zij is uw vakkundige partner in projectinrichting.  

hijdra.com-logo-breed-blauw-met-ondertek
VisionOnWood.png

Vision on Wood - Maatwerk meubelmakerij

Vision on Wood is gestart vanuit de passie voor het al oude meubelmakers vak. Gedreven door onze kijk op vorm en ontwerp vervaardigen wij kwaliteit meubels voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Vanaf ontwerp tot de uiteindelijke realisatie: Alles draait om het perfecte meubel.

DESIMONEWAYLAND

Amsterdam design firm Studio DeSimoneWayland was originally founded as Little Owl Design in 2010 by Marcello De Simone and Bruce Wayland. A shared background in art history, fine art, and affinity for different cultures informs Studio DeSimoneWayland's designs. We find inspiration in many sources and reinterpret these in our way to create new interior aesthetics for the XXI century.

desimonewayland.png
download (3).jpg

Bij JEU zorgen we ervoor dat je indruk maakt met de uitstraling van je bedrijfsruimten. Of het nu gaat om saaie kantoren, niet-inspirerende klaslokalen, suffe vergaderruimtes, donkere gangen of gedateerde entrees: voor elke situatie hebben wij een oplossing. Met onze maatwerk printproducten verbeteren we de sfeer in iedere ruimte en wordt een bezoek een echte beleving.

bottom of page